2024 EduBlog

 

 

 

De reminder van Karin Winter

https://karinblogt.nl/edubloggen-die-goeie-ouwe-tijd/
Hierbij dacht ik ook weer gelijk aan ons jaarlijkse etentje.
Geweldig.

Bloggen over het Nederlandse onderwijs is een geweldige manier om je gedachten en ideeën te delen met de rest van de wereld. Het is ook een uitstekende manier om te leren over online publiceren en het gebruik van technologie in de klas.
Het is belangrijk om te onthouden dat bloggen al lang bestaat en nog steeds relevant is, zelfs nu de digitale wereld overstelpt wordt met diverse social media platformen zoals Thread en Fediverse waaronder Mastodon

Een eigen website hebben, zoals Karin Winters schetst, is een geweldige manier om jezelf te presenteren als een autoriteit op jouw vakgebied.
Het is een plek waar je je eigen ideeën kunt delen en jezelf kunt uitdrukken. Het is ook een plek waar je je eigenaar kunt voelen en je eigen merk kunt opbouwen 

Bloggen is een geweldige manier om jezelf te uiten en jezelf te laten horen. Het is ook een geweldige manier om te leren en te groeien. Er zijn veel blogs die zich richten op het Nederlandse onderwijs, zoals de bekende EDU-bloggers en individuele bloggers die steeds vaker hun weg vinden op het chaotische web. 
https://www.trendmatcher.nl/p/edubloggers.html kijk maar eens wat een lijst.

Het is belangrijk om te onthouden dat bloggen over het Nederlandse onderwijs niet alleen leuk is, maar ook belangrijk.
Het is een manier om jezelf te uiten en jezelf te laten horen, en het is een manier om te leren en te groeien.

 

 

40 reacties