MIEExpert

MIE-experts worden geselecteerd door de regionale Microsoft-vertegenwoordiger op basis van de kwaliteit van de antwoorden op het formulier voor zelfnominatie, het innovatieniveau en het gebruik van Microsoft-hulpprogramma’s die worden beschreven in de leeractiviteit en de mate van detail waarin wordt besproken hoe deelname aan het programma van invloed is op zowel het onderwijs als het leren van studenten.

  • MIE-experts hebben het onderwijs en de lesmethoden van de 21e eeuw aangenomen, nemen risico’s en streven ernaar om hun pedagogische functies te verbeteren om technologische hulpmiddelen te integreren die de resultaten van studenten verbeteren.
  • Ze gaan uit van de gedachte dat falen een kans is om te reflecteren en te leren, evenals veerkrachtigheid.
  • Ze worden gezien als een leider binnen hun school en schoolsysteem, bieden coaching/mentoring aan andere docenten en ondersteunen hun groei.
  • Ze werken samen met directeuren en schoolleiders in de hele school-/systeemtransformatie.
  • Ze zijn vertrouwd met het geven van presentaties in het bijzijn van andere docenten/leiders en het delen van hun verhalen over groei en leren.
  • Ze zien de community van MIE-experts als een waardevolle professionele onderwijscommunity die hen helpt hun eigen praktijk te blijven verbeteren en iets terug te geven aan de beroepsgroep (MIE-experts krijgen terug wat ze in het programma stoppen).

Redegeld ICT is vanaf 2002 actief met de onderdelen van Microsoft in het onderwijs.
Van Skydrive tot M365 vanaf 2015 MEC expert en tot heden MIEExpert

Kortom uw gids in de wereld van Microsoft en het onderwijs