BRAND

lopend door door een mooi bos in Tsjechië ging mijn telefoon af, een WhatsApp bericht, brand op “FonsVitae” iedereen gelukkig veilig buiten en alleen een licht gewonde schilder.

Dat is een vreemd gevoel.
Werk je net bij je nieuwe werkgever, ga je nog even genieten van je reeds geboekte vakantie is je werkplek weg!

En dan zaken regelen, ik op afstand ondersteunen zodat mensen die op andere locatie Ignatius  zitten bij hun Leerling administratie kunnen. En crisisteam die ter plekke alles gaan organiseren.

 

 

 

 

 

En dan…… Super opvang door onze zuster scholen St Nicolaas en Ignatius  die opvang bieden voor team en leerlingen voor afronding van de toetsweken.

En ouders en leerlingen die in actie komen. Zo heeft een ouder geregeld dat we de diploma uitreiking kunnen doen in het Hilton Amsterdam en de proclamatie, zo noemen wij het uitdelen van de rapporten op de laatste schooldag, mogen we in de Obrechtkerk houden.

Ook zijn leerlingen in actie gekomen met een inzamelactie en de gemeente Amsterdam is ook druk doende en we hopen dan ook dat we voor het nieuwe schooljaar een vervangende locatie zullen hebben. Terug naar “het fons” gaat het niet worden.

Deze wordt nu helemaal leeg gehaald en er wordt ook bekeken wat er allemaal nog gered kan worden.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoop geregel en ook ontstaande kansen, naast mijn functie als applicatie beheerder ga ik komend schooljaar dit uitbreiden met de functie systeembeheerder en ondersteuning van het vak Informatica.

Zo ga je twee weken even weg, en kom je terug in een compleet nieuwe omgeving met alle mogelijkheden.

Voor nu gaan we dit schooljaar afronden, en starten we met…… een nieuwe tijdelijke omgeving.

Voor ik op vakantie ging had ik nog een 360 foto van onze studiezaal gemaakt.

Hoop de sessie in de vernieuwde omgeving af te maken.