Dubbele pet

 

 

 

Mijn werk is met een dubbel pet op. Naast het beheren van ICT, geef ik ook voor 4 uur in de week Informatica lessen op het Fons Vitae Lyceum.

De start van de dag is dan ook het openen van de 365 Dashboard en Microsoft Teams voor de laatste berichten en aanpassingen

 

 

 

 

 

 

Werken met de diverse onderdelen van Office365 zoals b.v.b Onenote doe ik al heel lang. Ik gebruikte deze al als digibord omgeving zo rond 2005 op de basisschool de Zevensprong waar ik toen werkzaam was. Komt Skydrive nog bekend voor 😉

Met office 365 is deze omgeving met alle bijkomende onderdelen zoals Teams, forms, OneNote classroom etc. zo enorm gegroeid dat deze volledig  gebruikt kan worden binnen je school.

De Office producten lopen als een rode draad door mijn loopbaan heen, Basisonderwijs, uitstapje zakelijke markt en nu voortgezet onderwijs. Bij alles werd office365 gebruikt en zocht men mij op voor vragen en feedback. Ik beet me namelijk in elk product en haalde daar het maximale uit.

Door al deze activiteiten word je al gauw een expert genoemd en deze oproep kreeg ik dan ook vanuit https://education.microsoft.com/ om me daarvoor aan te melden.

Zie hier het resultaat.

Met feedback en tips staan de MIEExperts elkaar nu bij via een speciale Microsoft Teams omgeving, en voor mij ziet dat er zo uit.

 

Beste wel stoer toch?

 

 

Voor nu pakken we lekker door en gaan we met de hulp van mijn opgedane kennis en samen met vier collega’s drie scholen van onze stichting volledig in de 365 Cloud plaatsen en geef ik daarnaast als Informatica docent programmeer lessen met als basis de Onedrive en alles wat daarbij komt.

Meer over mij?
https://nl.linkedin.com/in/redegelde/nl

en met je vooruitstrevendheid haal je ook nog wel eens de krantjes

OBS de Zevensprong wint internationaliseringsprijs

 

[kkstarratings]